Valmentajat

Mike

TFS C2

Päävalmentaja Mike on pelannut koripalloa ammattilaiskentillä vuodesta ‘97 lähtien. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt mm. Ranskan, Kreikan, Meksikon, Puerto Rico, Israelin ja Italian sarjoista. NBA-kokemusta Mikella on Philadelphia 76ersin ja Washington Wizardsin harjoitusleireiltä, jossa hän on harjoitellut itse Michael Jordanin rinnalla. Mike on myös kiertänyt kaksi vuotta Harlem Globetrottersien kanssa.

Mike on suorittanut HKVT- huippuvalmentajatutkinnon 2016. Mikellä on voimassa oleva Hkvt-lisenssi vuodelta 2024. Tällä hetkellä hän toimii lajitaitovalmentajana HBA:ssa sekä valmentaa A-poikien ja B-tyttöjen joukkueita Itä-Helsingin Pantteriessa. Päätoimisena valmentajana hän on ollut vuodesta 2011 ja kerännyt kokemusta myös Suomen maajoukkueen U14 poikien apuvalmentajana sekä on mukana NBA-leireillä valmentajana syyskuussa 2016. Mike on tuomaroinut satoja koripallopelejä vuodesta 2011 lähtien.

Top Flight Sport – leireille osallistuvilla on mahdollisuus oppia koripallon saloja Miken valmennuksessa!

“Minulla on ollut mahdollisuus oppia maailman parhailta pelaajilta ja valmentajilta.  Nyt haluan opettaa tämän rakastamani lajin hienouksia tuleville tähdille”        -Mike King

Noora

Noora on pitkän linjan liikunnan ammattilainen ja liikkaope, jolla on 25 vuoden monipuolinen kokemus valmentamisesta, ohjaamisesta ja opettamisesta.  T.F.S. Helsingin tiimissä Noora vastaa fyysisestä valmennuksesta. Nooran valmennuksessa yhdistyy pikkutarkka liikkeen analysointi, optimaaliseen suoritukseen puskeminen sekä lämminhenkinen pedagoginen lähestymistapa. Kilpaurheilutaustaa Nooralta löytyy maastohiihdosta, tanssista, yleisurheilusta (keskimatkan juoksu ja heittolajit) sekä jalkapallosta.

 
*Etsimme tiimimme vahvistukseksi valmentajaa, jolla on omaa koripallotaustaa pelaajana ja/tai valmentajana. Osana T.F.S Helsingin valmennustiimiä pääset jakamaan osaamistasi ja innostamaan nuoria pelaajia eteenpäin urallaan. Pyrimme täyttämään paikan marraskuuhun 2022 mennessä.
 
We are currently interviewing for an assistant coach. T.F.S. Helsinki is searching for someone with a current or former playing history who possesses the ability to transfer their knowledge to our young players. Our diligent process should find a suitable candidate by November 2022
 

facebook middle        instagram-xxl        t-shirt24julysmallwhitetextNOBACKGROUND