Valmentajat

Mike King

old school mike  crop1mikeval

Päävalmentaja Mike on pelannut koripalloa ammattilaiskentillä vuodesta ‘97 lähtien. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt mm. Ranskan, Kreikan, Meksikon, Israelin ja Italian sarjoista. NBA-kokemusta Mikella on Philadelphia 76ersin ja Washington Wizardsin harjoitusleireiltä, jossa hän on harjoitellut itse Michael Jordanin rinnalla. Mike on myös kiertänyt kaksi vuotta Harlem Globetrottersien kanssa.

Mike on suorittanut HKVT- huippuvalmentajatutkinnon 2016. Mikellä on voimassa oleva Hkvt-lisenssi vuodelta 2024. Tällä hetkellä hän toimii lajitaitovalmentajana HBA:ssa sekä valmentaa A-poikien ja B-tyttöjen joukkueita Itä-Helsingin Pantteriessa. Päätoimisena valmentajana hän on ollut vuodesta 2011 ja kerännyt kokemusta myös Suomen maajoukkueen U14 poikien apuvalmentajana sekä on mukana NBA-leireillä valmentajana syyskuussa 2016.

Top Flight Sport – leireille osallistuvilla on mahdollisuus oppia koripallon saloja Miken valmennuksessa!

“Minulla on ollut mahdollisuus oppia maailman parhailta pelaajilta ja valmentajilta.  Nyt haluan opettaa tämän rakastamani lajin hienouksia tuleville tähdille”        -Mike King

Lance Hewitt

Lance44444444444

lance other

Lance on kotoisin Indianasta, USA:sta. Hän aloitti koripalloharrastuksen 5-vuotiaana ja tällähetkellä hän toimii juniorivalmentajana Rekolan Urheilijoissa Vantaalla. Lisäksi hän on tuomaroinut pelejä kansallisessa pääsarjassa asti.
Hän pyrkii valmentamaan pelaajiaan, kuten itse haluaisi itseänsä valmennettavan. Hänestä on tärkeää, että pelaajat harjoittavat niin lajitaitoja kuin fyysistä kuntoaan . Pelaajan on tärkeää ohittaa vastustajansa ja luoda korintekotilanteita niin itselleen kuin joukkuetovereilleen.
Lance kokee Top Flight Sport-leirien olevan upea mahdollisuus nuorille oppia uutta ja päästä kokemaan kansainvälistä koripalloilua. Hän odottaa innolla, että pääsee jakamaan kokemustaan ja tietotaitoaan pelaajille, jotka haluavat oppia uutta!

facebook middle        instagram-xxl        t-shirt24julysmallwhitetextNOBACKGROUND